Auzu pārslu un biezpiena cepumi
Foto: Shutterstock
2.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Auzu pārslu - biezpiena cepumi brīvdienu našķim.

Auzu pārslas pārlej ar karstu pienu, samaisa un atstāj uzbriest.

Atdzisušās pārslās iemaisa miltus, kas sajaukti ar cieti, olas un cukuru.

Tad pievieno caur sietu iztrītu biezpienu, sakultu sviestu un labi izmaisa. Pievieno ar etiķi dzēstu sodu. Mīklas piciņas ar karoti liek uz ietaukotas veidnes. Var no mīklas veidot bumbiņas ar rokām un likt uz veidnes.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180*C, liek cepties, līdz cepumi ir zeltaini.

Cepumus izņem no krāsns, atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

* ja vēlas, pirms cepšanas cepumus var pārkaisīt ar sezama vai saulespuķu sēkliņām, vai arī pievienot sēkliņas cepumu mīklai.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form