Foto: DELFI
Avokado - tomātu masa universālai izmantošanai
10Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 avokado1 tomāts1 Šalotes sīpols1 ķiploka daiviņa citronu sula baziliks

Sagatavošana

1

Avokado mīkstumu sagriež sīkos kubiciņos (vai sliņķi - saspaida ar dakšiņu), tomātu mīkstumu (gaļu) bez sēklām sagriež tikpat mazās kripatiņās, sīpolu arī, ķiploku saspiež standziņās.

2

Visu sajauc, piepilina citronu sulu, pieliek baziliku, mazliet sāli, ja grib.

Izmantot var:
- kraut uz kukurūzas čipsiem, kam pirms tam pārkaisīts trekns rīvēts siers un mazliet pasildīts, lai siers pakūst;
- triept uz maizītes brokastīs;
- pievienot mazliet krējuma un izmantot kā mērcīti mājas viesību uzkodām.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!