Baklažāni pildīti ar gaļu un šampinjoniem
Foto: Shutterstock
3.8333 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgai maltītei - baklažāni pildīti ar gaļu un šampinjoniem.

Baklažānus gareniski pārgriež uz pusēm un izgreb mīkstumu.

Izgrebtās pusītes izsmērē ar majonēzi, kas sajaukta ar sasmalcinātu ķiploku.

Pilda ar malto gaļu (es jaucu gaļu ar biezpienu, garšvielām, daudz ķiploka un olu).

Atkal smērē ar majonēzi, pārklāj šampinjonu šķēlītēm un pārkaisa rīvētu sieru.

Baklažānus liek folijā un ietin kā laiviņā, lai sanāk, ka gatavojas savā sulā.

Ja siers smuki apbrūnē, cep līdz 35 minūtēm cepeškrāsnī, ja nav cepeškrāsns, var foliju pilnīgi aizvērt, salikt kādā pannā un sautēt 25 – 30 minūtes ūdens peldē.

Iesūtīja: dana

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form