Foto: Shutterstock
Lai ballīte izdevusies - pagatavo banānu - putukrējuma desertu.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 mlsaldais krējums1 ĒKželatīns vaniļas cukurs citronu sula4 ĒKcukurs3 banāni cepumi dekoram

Sagatavošana

1

DIvu banānu šķēles pārslaka ar citronu sulu un sablendē.

2

Saldo krējumu lej traukā. Pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Saldo kējumu sakuļ līdz gandrīz stingrām putām, tad iemaisa un iekuļ banānu "putriņu".

3

Tad sagatavo želantīnu (uzbriedina ar aukstu ūdeni un karstā ūdens peldē izkausē). Pievieno želantīnu putukrējumam un iemaisa.

4

Liek masu deserta trauciņos, dekorē ar bananā ripiņām un cepumiem. Liek vēsumā uz kādu stundu, līdz sacietē.

5

Tad dekorē ar atlikušā banāna ripiņām, cepumiem un pasniedz.

Iesūtīja: Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!