30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 mlsaldais krējums1 ĒKželatīns vaniļas cukurs citronu sula4 ĒKcukurs3 banāni cepumi dekoram
Sagatavošana
1
DIvu banānu šķēles pārslaka ar citronu sulu un sablendē.
2
Saldo krējumu lej traukā. Pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Saldo kējumu sakuļ līdz gandrīz stingrām putām, tad iemaisa un iekuļ banānu "putriņu".
3
Tad sagatavo želantīnu (uzbriedina ar aukstu ūdeni un karstā ūdens peldē izkausē). Pievieno želantīnu putukrējumam un iemaisa.
4
Liek masu deserta trauciņos, dekorē ar bananā ripiņām un cepumiem. Liek vēsumā uz kādu stundu, līdz sacietē.
5
Tad dekorē ar atlikušā banāna ripiņām, cepumiem un pasniedz.
Iesūtīja: Edīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit