Bērnības kūka - saldais 'kartupelis'
Foto: Shutterstock
3.5833 12
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Saldās bērnības klasika - kūciņas 'kartupelis'. Tās ēdot vienmēr nosmērējās rokas un mute, bet seju rotāja laimīgi apmierināts smaids. Pagatavo un noskaidro, vai tā vēl arvien garšo tikpat lieliski, kā tavās atmiņās.

Krēma pagatavošana: Sviestu sakuļ līdz veidojas gaisīga balta masa.

Turpinot kult, pievieno iebiezināto pienu. Kuļ vēl ~ 15 minūtes.

Sausiņus* sarīvē, pievieno gatavo krēmu (2-3 EK atstāj dekorēšanai), pielej konjaku vai rumu, pievieno pūdercukuru, kakao un visu samaisa.

Gatavo masu sadala 10 daļās, veido "kartupelīšus". Katru apvārta kakao.

Dekorē ar atdzesēta krēma "rozītēm".

Gatavos "kartupelīšus" liek ledusskapī uz 20-30 minūtēm.

*sausiņus var aizstāt ar sadrupinātiem "Selgas" cepumiem

Iesūtīja: Elitiņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form