Bezgaļas rasols poļu gaumē – 'Salatka Jarzynowa '
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Šos poļu tradicionālos salātus var dēvēt par rasolu bez gaļas, jo vārītā selerijas un pētersīļa sakne piešķir sātīgajiem salātiem ļoti bagātīgu, gaļīgu garšu, kā arī pikantumu, tādēļ var iztikt bez sīpolu pievienošanas.

Olas, kartupeļus, burkānus, pēterīļa saknes un selerijas sakni novāra, atdzesē, nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Tāpat kubiņos sagriež arī ābolus un gurķus.

Visas augšminētās sastāvdaļas liek bļodā, pievieno konservētus zaļos zirnīšus, kam noliets šķidrums.

Krējumu sajauc ar majonēzi, sāli, pipariem un sinepēm. Pievieno bļodas saturam un samaisa.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form