Bezgaļas rasols poļu gaumē – 'Salatka Jarzynowa '
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 lielas olas
lielas olas
4
4 kartupeļi
kartupeļi
1
1 neliela selerijas sakne
neliela selerijas sakne
4
4 burkāni
burkāni
2
2 pētersīļa saknes
pētersīļa saknes
2
2 skābi āboli
skābi āboli
4
4 sālīti gurķi
sālīti gurķi
1
1 bundžiņa konservētu zaļo zirnīšu
bundžiņa konservētu zaļo zirnīšu
0,5 tase
0,5 tase majonēze
majonēze
0,5 tase
0,5 tase krējums
krējums
2 ĒK
2 ĒK maigas sinepes
maigas sinepes
pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Dārzeņu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Šos poļu tradicionālos salātus var dēvēt par rasolu bez gaļas, jo vārītā selerijas un pētersīļa sakne piešķir sātīgajiem salātiem ļoti bagātīgu, gaļīgu garšu, kā arī pikantumu, tādēļ var iztikt bez sīpolu pievienošanas.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas, kartupeļus, burkānus, pēterīļa saknes un selerijas sakni novāra, atdzesē, nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Tāpat kubiņos sagriež arī ābolus un gurķus.

    Visas augšminētās sastāvdaļas liek bļodā, pievieno konservētus zaļos zirnīšus, kam noliets šķidrums.

    Krējumu sajauc ar majonēzi, sāli, pipariem un sinepēm. Pievieno bļodas saturam un samaisa.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form