Foto: Shutterstock
Biešu krēmzupa - ātri pagatavo un cel galdā.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 mlūdens1 gab.burkāns1 gab.selerijas gab.kartupeļi (miltaini)200 gmarinētas bietes (kubiņos) sāls melnie pipari50 gskābs krējums

Sagatavošana

1

Katlā uzvāra ūdeni. Dārzeņus notīra, sasmalcina nelielos kubiņos un liek vārīties. Vāra ~ 10 minūtes vai, līdz dārzeņi mīksti.

2

Dārzeņus sakuļ ar blenderi, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Beigās pievieno krējumu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!