Biešu krēmzupa
Foto: Shutterstock
3.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Biešu krēmzupa - ātri pagatavo un cel galdā.

Katlā uzvāra ūdeni. Dārzeņus notīra, sasmalcina nelielos kubiņos un liek vārīties. Vāra ~ 10 minūtes vai, līdz dārzeņi mīksti.

Dārzeņus sakuļ ar blenderi, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Beigās pievieno krējumu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form