Biešu salāti korejiešu gaumē
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Kraukšķīgi un pikanti biešu salāti ar bagātīgu garšu buķeti.

Bietes nomazgā, nomizo un sarīvē garos, plānos salmiņos.

Bietes liek dziļā bļodā, pievieno nomizotus, sasmalcinātus ķiplokus, pārlej ar etiķi un kārtīgi samaisa.

Bļodu liek karsta ūdens peldē un tvaicē aptuveni 20-30 minūtes.

Izņem bļodu no ūdens peldes, pievieno čili, koriandru, uzkarsētu (bet ne verdošu) eļļu, sāli un cukuru.

Visu kārtīgi samaisa un liek zem sloga uz 24 stundām. Tad salāti ir gatavi lietošanai.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form