Biešu zupa ar tītara gaļu
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garda biešu zupa, kas pagatavota no tītara gaļas. Tasty.lv "Zupu konkursam" to iesūtījusi lasītāja Evija. Viņas ģimene to ļoti iecienījusi izteiktās un vienreizējās garšas dēļ.

Katliņā lej ūdeni un ieliek tītara gaļas gabalus. Tītara buljonu vāra, līdz tas izteikti piesātināts, aptuveni stundu. Kad buljons uzvārīts, tītara gabaliņus ņem laukā.

Pēc tam buljonā liek burkānu gabaliņus. Pēc kāda mirkļa kartupeļus.

Kad kartupeļi pāris minūtes pavārījušies, zupai liek klāt marinētās bietes un nelielos gabaliņos sagrieztu novārīto tītara gaļu. Kādu brīdi pavāra, līdz burkāni un kartupeļi mīksti.

Gatavo zupu pasniedz ar krējumu un lociņiem.

Iesūtīja: Evija

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form