Foto: Shutterstock
Biezpiena pīrādziņi ar āboliem, ogām, olu, lociņiem, vai citu pildījumu.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gbiezpiens3 gab.olas ĒKmilti1 glāzeaugu eļļa1 ĒKcitronu sula1 TKsoda sāls

Sagatavošana

1

Izmaltam biezpienam pievieno olas, sāli, citrona sulā dzēsto sodu, samaisa, ļauj 10 minūtes nostāvēties, tad pievieno miltus un masu labi izmaisa.

2

Iemērcot pirkstus miltos, paņem mazliet mīklas un izveido plācenīšus 6-7 cm diametrā, vidū liek dažādu pildījumu (ābolus, ogas, marmelādi, kapātas olas ar lociņiem u.c.), saloka maliņas un liek uz karstas pannas. Apcep no abām pusēm.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!