30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gbiezpiens3 gab.olas ĒKmilti1 glāzeaugu eļļa1 ĒKcitronu sula1 TKsoda sāls
Sagatavošana
1
Izmaltam biezpienam pievieno olas, sāli, citrona sulā dzēsto sodu, samaisa, ļauj 10 minūtes nostāvēties, tad pievieno miltus un masu labi izmaisa.
2
Iemērcot pirkstus miltos, paņem mazliet mīklas un izveido plācenīšus 6-7 cm diametrā, vidū liek dažādu pildījumu (ābolus, ogas, marmelādi, kapātas olas ar lociņiem u.c.), saloka maliņas un liek uz karstas pannas. Apcep no abām pusēm.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit