Biezpiena sacepums ar citronu mikroviļņu krāsnī
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Biezpiena sacepumu pasniedz ar putukrējumu un ar svaigiem augļiem.

Mikroviļņi augstākajā jaudā (HIGH) un kombinetais režīms: krāsni 160*C + mikroviļņu jauda 40%.

Izkausēt sviestu vai margarīnu, apaļā ,seklā, karstumizturīgā traukā ar diametru apm. 20 cm, augstākajā jaudā apmēram 1 minūti, kamēr sviests ir izkusis.

Pievieno sadrupinātos cepumus un vienu TK pūdercukura, kārtīgi samaisa. Ar karotes apaļo pusi kārtīgi piespiež masu.

Sajaukt caur sietu izberztu biezpienu ar cukuru, rīvēto citrona miziņu, citrona sulu, kukurūzas miltus un olas dzeltenumu. Jaukt kamēr masa kļūst viendabīga.

Sakult olas baltumus ar cukuru (var pievienot šķipsniņu sāls) stingrās putās. Putas pievieno biezpiena masai. Masu uzlej uz sagatavotās cepumu masas.

Cept uz paliktņa kombinētajā režīmā 28 minūtes vai kamēr parādās brūna virspuse.

Ļaut sacepumam atdzist. Pirms pasniegšanas uz 2 stundām ievieto ledusskapī.

Pasniedz ar putukrējumu vai/un ar svaigiem augļiem.

Iesūtīja: XP

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form