Foto: DELFI
Bērnu viesību iecienītas biezpiena - marmelādes cepumu mājiņas.

Biezpienu liek traukā un ar blenderi sablendē. Vai ar karoti samīca.

Pievieno sviestu un iekuļ biezpienā, līdz veidojas viendabīga masa.

Pievieno cukuru un samaisa.

Marmelādi sagriež 4 - 6 gabaliņos un iemaisa biezpiena masā.

Biezpiena masu liek uz cepuma.

2 cepumus saliek kā jumtiņu un nedaudz piespiež, lai ieguļas. Ja masas ir par daudz, tad to noņem - ja viducis ir pustukšs, tad ieliek vēl biezpiena masu.

Gatavošanas laiks: 15 minūtes, nostāvēties minimums 4 stundas, bet jo vairāk, jo gardākas.

Iesūtīja:
Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!