Biezpienu liek traukā un ar blenderi sablendē. Vai ar karoti samīca.
Pievieno sviestu un iekuļ biezpienā, līdz veidojas viendabīga masa.
Pievieno cukuru un samaisa.
Marmelādi sagriež 4 - 6 gabaliņos un iemaisa biezpiena masā.
Biezpiena masu liek uz cepuma.
2 cepumus saliek kā jumtiņu un nedaudz piespiež, lai ieguļas. Ja masas ir par daudz, tad to noņem - ja viducis ir pustukšs, tad ieliek vēl biezpiena masu.
Gatavošanas laiks: 15 minūtes, nostāvēties minimums 4 stundas, bet jo vairāk, jo gardākas.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit