Biezpiena-žāvētu aprikožu cepumi
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g milti
milti
200 g
200 g sviests
sviests
200 g
200 g biezpiens
biezpiens
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
0.5 TK
0.5 TK sāls
sāls
350 g
350 g žāvētas aprikozes
žāvētas aprikozes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Biezpiena-žāvētu aprikožu cepumi - kārumam pie kafijas, tējas vai piena glāzes.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Miltus izsijā, pievieno sāli, cukuru, biezpienu, sarīvētu sviestu (uz rupjās dārzeņu rīves) un iemaisa mīklu. Maisa līdz cukurs izkūst. Galdu pārkaisa ar miltiem, uzliek mīklu un izrullē ~ 3-4 mm biezumā. Ar glāzīti izspiež aplīšus (jābūt nedaudz lielākiem par aprikozēm).

    Veidojam cepumus: uz pusi no aplīšiem liek aprikozes, pārklāj ar otru mīklas aplīti, maliņas saspiež un maliņas ar nazi iegriež, kā bārkstis.

    Cepumus liek uz ietaukotas cepamās plāts un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 200*C 20 minūtes.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form