Biskvīta torte ar ķiršiem
Foto: Shutterstock
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Brīvdienu gardumam gatavota biskvīta torte ar ķiršiem.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.

Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, līdz masa gaiša un gaisīga. Baltumums sakuļ stingrās putās un pievieno dzeltenumiem. Visu samaisa.

Tad iesijā miltus un iemaisa, līdz masa ir viendabīga.

Lej mīklu veidne un cep, līdz virsma ir zeltaina un, iedurot koka irbulīti, tas nāk ārā sauss.

Biskvītu atdzesē, pārgriež uz pusēm.

Pārziež ķiršu ievārījumu, pa virsu ziež kārtu skāba krējuma.

Uzliek otru biskvīta kārtu. Uzliek ķiršus no kompota. Sagatavo želeju un pārlej ķiršus.

Iesūtīja: Lora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form