20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
8 šķēlesmaize200 gšķiņķis vai desa (liesa)150 gsiers3 gab.olas2 ĒKskābs krējums2 gab.tomāti1 gab.gurķis20 gsviests sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Maizi pārsmērē ar sviestu un apcep no abām pusēm.
2
Šķiņķi, sieru, vārītu olu sagriež smalkos gabaliņos, piemaisa skābu krējumu, sāli un piparus.
3
Gatavo masu liek uz sviestmaizēm un dekorē ar svaiga gurķa šķēli, tomātu, salātu lapu un dillēm.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit