Foto: DELFI
Brēmenes muzikanti - bagātīgas grauzdiņmaizītes, kuras derēs arī ciemiņus gaidot.
20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
8 šķēlesmaize200 gšķiņķis vai desa (liesa)150 gsiers3 gab.olas2 ĒKskābs krējums2 gab.tomāti1 gab.gurķis20 gsviests sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Maizi pārsmērē ar sviestu un apcep no abām pusēm.

2

Šķiņķi, sieru, vārītu olu sagriež smalkos gabaliņos, piemaisa skābu krējumu, sāli un piparus.

3

Gatavo masu liek uz sviestmaizēm un dekorē ar svaiga gurķa šķēli, tomātu, salātu lapu un dillēm.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!