Brokastu tarte ar sieru, olām un sparģeļiem
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Nevajadzētu aizmirst par iespēju ienest pavasarīgo noskaņu mājās, eksperimentējot virtuvē. Dzīvesstila blogere Kristīne Šeiko sadarbībā ar AS "Dobeles dzirnavnieks" piedāvā ideju kā Lieldienu maltītē iekļaut pirmos pavasara sparģeļus.

Sparģeļiem nogriež vai nolauž cietos galiņus, sparģeļus pārgriež uz pusēm.

Pagatavo mīklas maisījumu, sekojot instrukcijai, kas norādīta uz iepakojuma. Kad mīkla gatava, ļauj tai 10 minūtes atpūsties.

  • Ja vēlies picas mīklu gatavot "no nulles", recepti atradīsi te.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem un ietauko tartes formu.

Izrullē mīklu, liek to formā un liekās maliņas nogriež. Piespiež ar pirkstiem mīklu pie tartes formas un ar dakšiņu pamatnē sabaksta caurumiņus.

Virs mīklas liek sagrieztos puravus, sīpolus, ķiplokus un tomātus. Virsū lej sakulto olu masu, pārkaisa ar sāli un pipariem.

Virs olu masas kārto sarīvēto sieru un tad sparģeļu pusītes, pārkaisa ar pipariem un liek krāsnī cepties uz 20-25 minūtēm.

Nedaudz atdzesē, griež šķēlēs un pasniedz. Kā piedeva lieliski garšos svaigi salāti.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form