Brūnie rīsi ar spinātiem un šampinjoniem
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli

Pavasarī, kad tā vien gribas vairāk košas krāsas redzēt arī uz šķīvja, vērts pagatavot šo sātīgo maltīti ar rīsiem un spinātiem. Sātīgi un visnotaļ gardi!

Katlā sakarsē dzidrināto sviestu un apcep sīpolus, ķiplokus un šampinjonus. Kad sīpoli apcepušies caurspīdīgi un šampinjoni ir viegli brūni, pievieno rīsus un smalki sakapātu timiānu.

Tasty.lv padoms: par to, kā pagatavot dzidrināto sviestu pašam, lasi šeit.

Pārlej ar dārzeņu buljonu, pievieno sāli un cukuru, uzliek vāku un sautē, līdz rīsi gatavi.

Īsi pirms pasniegšanas, rīsos iejauc sakapātu baziliku un spinātu lapas, bet vairāk nesautē, zaļumi tāpat saplaks.

Receptes autors: Lauris Aleksejevs.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form