10Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 saujagrauzdēti valrieksti saujamellenes3 bumbieri200 gspināti100 gcietais kazas siers100 mlābolu sula1 TKmedus2 TKābolu etiķis1 TKDižonas sinepes1 ĒKsarkanais sīpols, sakapāts pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari
Sagatavošana
1
Sagriež bumbierus un kazas sieru plānās šķēlēs (1-2 mm biezas) un izgriež no tām sirsniņas (to veidošanai var izmantot nelielas cepumu formiņas).
2
Sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.
3
Kārto uz šķīvja spinātu lapas, tām pa virsu liek sirsniņās sagrieztos bumbierus un kazas sieru. Pārlej ar mērci, virsū uzber mellenes, drupinātus valriekstus un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit