Bumbieru-kazas siera salāti ar spinātiem
Foto: Publicitātes foto
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vasarīgi svaigu un ātri pagatavojamu salātu recepti piedāvā uztura speciāliste un pavāre Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi".

Sagriež bumbierus un kazas sieru plānās šķēlēs (1-2 mm biezas) un izgriež no tām sirsniņas (to veidošanai var izmantot nelielas cepumu formiņas).

Sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.

Kārto uz šķīvja spinātu lapas, tām pa virsu liek sirsniņās sagrieztos bumbierus un kazas sieru. Pārlej ar mērci, virsū uzber mellenes, drupinātus valriekstus un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form