Burito ar cūkgaļu
Foto: Shutterstock
5.0000 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Burito ar cūkgaļu - kārtīgai pusdienu maltītei.

Cūkgaļu ierīvē ar sāli, liek uz cepešplāts un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī gatavu.

Mērces pagatavošanai katlā lej buljonu, pievieno tomātu pastu, apelsīna miziņu un čili. Tad uzvāra, samazina liesmu, pievieno pupiņas un ļauj vārīties vēl 30 minūtes, līdz mērce kļūst bieza.

Gatavo cūkgaļu sīki sagriež, pievieno mērcei un uzvāra.

Totiljas ietin folijā un uzsilda cepeškrāsnī, tad satin tās tūtiņā, pilda ar gaļas mērci, salmiņos sagrieztu papriku un pasniedz karstas kā patstāvīgu ēdienu.

Iesūtīja: Lilita

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form