3.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Sātīgai un gardai maltītei burkānu biezzupa ar rīsiem.

Burkānu sagriezt smalkās ripiņās.

Katlā ielikt sviestu un nedaudz apcept burkānus (5-6 min), tad uzliet buljonu (250 g), pievienot nomazgātus rīsus un vārīt uz lēnas uguns 40-45 min.

Kad burkāni mīksti, tad visu sablenderē vai izberž caur sietu un pievieno atlikušo buljonu, līdz biezzupas konsistencei.

Zupu uzvāra, pievieno sviestu, pienu vai 75 g. saldo krējumu, garšvielas pēc garšas un vēlreiz uzvāra.

Pasniedz zupu kopā ar grauzdiņiem.

!Pienu vai saldo krējumu var aizstāt ar kausēto sieru.

Iesūtīja:

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form