Čaganās olu–kartupeļu kotletes
Foto: Shutterstock
3.5000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas
1/2 gab.
1/2 gab. sīpols
sīpols
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
1 šķēle
1 šķēle baltmaizes mīkstums
baltmaizes mīkstums
1.5 ĒK
1.5 ĒK piens
piens
1 gab.
1 gab. vārīts kartupelis
vārīts kartupelis
1 ĒK
1 ĒK kviešu milti
kviešu milti
 
rīvmaize
rīvmaize
1 šķipsna
1 šķipsna cepamais pulveris
cepamais pulveris
 
augu eļļa
augu eļļa
 
sāls
sāls
 
pētersīļi
pētersīļi
  • Citi ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Čaganas olu–vārītu kartupeļu kotletes, ko ēd pusdienās ar piedevām vai vienkārši liekot uz maizes.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Smalki sakapātus sīpolus apcep sviestā.

    Vienu veselu olu un vienas olas baltumu saputo un pielej sīpoliem. Lēnām maisot, cep uz lēnas uguns, līdz olas sabiezē.

    Atdzesē ceptās olas un pievieno tām pienā izmērcētu baltmaizi, samīcītus kartupeļus, miltus, jēlu olas dzeltenumu, sāli, cepamo pulveri, ļoti sīki sakapātus pētersīļus.

    Iegūto masu rūpīgi samaisa un veido kotletes, pēc tam tās apvārta rīvmaizē.

    Pannā sakarsē eļļu un cep kotletes no abām pusēm, līdz parādās brūna garoziņa.

    Iesūtīja: VecPoga

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form