Cepeškrāsnī cepamie cannellone ar jēlu maltās gaļas un paprikas pildījumu.

Nevārītās caurulītēs pildu iekšā jēlu malto gaļu (ar garšvielām, var kā kotlešu gaļu), pāris gabaliņus siera, dažus gabaliņus papriku. Galus aiztaisa ciet ar sieru.

Cepamā traukā ielej dažas ēdamkarotes Bešamela mērci (vispār var arī iztikt bez, tad drusku ieeļļo) un liek pildītos kaneloni, bišķīt uzlej ūdeni (lai mitrums ir, bet vispār no gaļas arī var būt pietiekami slapjšs - jāskatās). Virsū liek šķēlēs sagrieztus tomātus vai kečupu, beigās (kad drusku pasautējies) pa virsu šķēlēs liek sagrieztu vai sarīvētu sieru. Jāskatās, lai tomāti un siers nosegtu visus kaneloni, citādi tie makaroni sanāk cieti.

* varot likt arī vairākās kārtās kaneloni, bet neesmu mēģinājusi.

Iesūtīja: ExBandita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!