Čedaras siera cepumi ar sēklām
Foto: Aina gatavo
2.8000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
110 g
110 g Čedaras siers
Čedaras siers
180 g
180 g milti
milti
110 g
110 g sviests
sviests
1 gab.
1 gab. ola
ola
80 g
80 g sēklu maisījums
sēklu maisījums
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
0,5 TK
0,5 TK sāls
sāls
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Čedaras siera intensīvā garša cepumos kļūst noapaļoti maiga, un cepumiņi baudāmi gan pie tējas, gan kraukšķīga baltvīna glāzes jaukā vasaras novakarā. Vislielākā cepumiņu burvība ir tā, ka ne tos cepot, ne baudot, nav īpaši jāiespringst. Recepti iesaka Aina Gatavo.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Istabas temperatūras sviestu saberž kopā ar miltiem līdz drumstalām.

    Pievieno olu, sāli, cukuru, cepamo pulveri un labi samīca mīklu.

    Uz smalkās rīves sarīvē sieru.

    Sieru un sēklu maisījumu pievieno mīklai un labi izmīca.

    Izrullē mīklu un veido cepumus.

    Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180° 10-12 min.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form