Lai pagatavotu šo gardo maltīti, nepieciešama vien mencas fileja, Santa Maria piedeva zivīm ar citronu, akmens sāls, citrona daiviņa un nedaudz sviesta. Un, protams, cepeškrāsns un 20 minūtes laika. Lai labi garšo!

20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
800 gmencas fileja1 ĒKSanta Maria piedeva zivīm ar citronu pēc garšasSanta Maria akmens sāls1 citrona daiviņa150 gsviests

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180oC karstumam. Mencas fileju liek uz cepešpannas un pārkaisa ar garšvielu maisījumu. Pievieno citronu un cep apmēram 15 minūtes, līdz zivs kļūst mīksta.

2

Vienlaicīgi uz pannas viegli apbrūnina sviestu.

Zivi pasniedz ar citronu un apbrūninātu sviestu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!