Cepta mencas fileja ar citronu
Foto: Santa Maria
4.5000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lai pagatavotu šo gardo maltīti, nepieciešama vien mencas fileja, Santa Maria piedeva zivīm ar citronu, akmens sāls, citrona daiviņa un nedaudz sviesta. Un, protams, cepeškrāsns un 20 minūtes laika. Lai labi garšo!

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180oC karstumam. Mencas fileju liek uz cepešpannas un pārkaisa ar garšvielu maisījumu. Pievieno citronu un cep apmēram 15 minūtes, līdz zivs kļūst mīksta.

Vienlaicīgi uz pannas viegli "apbrūnina" sviestu.

Zivi pasniedz ar citronu un apbrūninātu sviestu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form