Cepeškrāsnī cepts trusis
Foto: Shutterstock
3.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
trusis
trusis
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
 
ķiploki
ķiploki
 
baziliks
baziliks
 
taukvielas
taukvielas
 
bekona šķēles
bekona šķēles
 
burkāni
burkāni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Cepeškrāsnī cepts trusis bekonā ar burkāniem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Trusi sadala gabalos, saliek uz cepešpannas, uzkaisa garšvielas, apslacina ar eļļu vai pievieno citu taukvielu.

    Ja ir vēlēšanās, katru gabaliņu var ietīt plānā bekona šķēlē.

    Starp truša gabaliem var likt un cept burkānus lielos gabalos vai veselus.

    Uzlej nedaudz ūdens. Liek cepties cepeškrāsnī!

    Kad gabaliņi brūni, apgriež uz otru pusi un cep gatavu.

    Iesūtīja: Pirtnieks

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form