8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
trusis sāls pipari ķiploki baziliks taukvielas bekona šķēles burkāni
Sagatavošana
1
Trusi sadala gabalos, saliek uz cepešpannas, uzkaisa garšvielas, apslacina ar eļļu vai pievieno citu taukvielu.
2
Ja ir vēlēšanās, katru gabaliņu var ietīt plānā bekona šķēlē.
3
Starp truša gabaliem var likt un cept burkānus lielos gabalos vai veselus.
4
Uzlej nedaudz ūdens. Liek cepties cepeškrāsnī!
5
Kad gabaliņi brūni, apgriež uz otru pusi un cep gatavu.
Iesūtīja: Pirtnieks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit