Cepeškrāsnī cepts trusis
Foto: Shutterstock
3.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Cepeškrāsnī cepts trusis bekonā ar burkāniem.

Trusi sadala gabalos, saliek uz cepešpannas, uzkaisa garšvielas, apslacina ar eļļu vai pievieno citu taukvielu.

Ja ir vēlēšanās, katru gabaliņu var ietīt plānā bekona šķēlē.

Starp truša gabaliem var likt un cept burkānus lielos gabalos vai veselus.

Uzlej nedaudz ūdens. Liek cepties cepeškrāsnī!

Kad gabaliņi brūni, apgriež uz otru pusi un cep gatavu.

Iesūtīja: Pirtnieks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form