
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g ķirbji
ķirbji2
2 sarkanās paprikas
sarkanās paprikas100 g
100 g rukola
rukola1
1 sarkanais sīpols
sarkanais sīpols pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas Kajēnas pipari
Kajēnas pipari3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa1 ĒK
1 ĒK citrona sula
citrona sula100
100 Fetas siers
Fetas siersVēl viena ideja, kā pagatavot ķirbi - ātri, sātīgi un veselīgi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ķirbi sagriež biezās šķēlēs, paprikai iztīra sēklas, sagriež daiviņās. Liek uz plāts, kurā ieklāts cepampapīrs, pārslaka ar olīveļļu un cep cepeškrāsnī, līdz dārzeņi ir mīksti.
Atdzesē, nogriež mizu un sagriež mīkstumu šķēlēs vai daivās.
Šķīvī kārto rukolas lapas, sīpolu gredzenus, kuriem pāri liek cepto ķirbi un papriku. Pārkaisa ar sāli un pipariem, pārslaka ar mērci, kas pagatavota no eļļas un citrona sulas un pārdrupina sieru.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.