
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg līdaka
līdaka4
4 baltmaizes rikas
baltmaizes rikas1
1 ola
ola50 g
50 g piens
piens1 TK
1 TK sviests
sviests1 TK
1 TK skābs krējums
skābs krējums sāls
sāls malti pipari
malti pipari zivju buljons
zivju buljons garšvielas
garšvielasLīdaka, kas pildīta ar zivs gaļu un baltmaizi garšos visai ģimenei un lieliski bagātinās jūsu svētku galdu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Līdaku notīra, izņem iekšas, nomazgā, uzmanīgi novelk ādu. No asakām atdalīto gaļu samaļ kopā ar pienā vai ūdenī izmērcētu baltmaizi.
Zivju masai pieliek sakultu olu, sāli, piparus, krējumu, izkausētu sviestu, atlikušo ūdeni vai pienu un labi izmaisa var to darīt ar rokām.
Zivju masu uzmanīgi iepilda ādā, liek veidnē un cep cepeškrāsnī, aplaistot ar zivs buljonu (buljonu izvāra no zivs galvas un asakām).
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.