Cepta pildīta līdaka
Foto: Shutterstock
4.6000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg līdaka
līdaka
4
4 baltmaizes rikas
baltmaizes rikas
1
1 ola
ola
50 g
50 g piens
piens
1 TK
1 TK sviests
sviests
1 TK
1 TK skābs krējums
skābs krējums
 
sāls
sāls
 
malti pipari
malti pipari
 
zivju buljons
zivju buljons
 
garšvielas
garšvielas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Līdaka, kas pildīta ar zivs gaļu un baltmaizi garšos visai ģimenei un lieliski bagātinās jūsu svētku galdu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Līdaku notīra, izņem iekšas, nomazgā, uzmanīgi novelk ādu. No asakām atdalīto gaļu samaļ kopā ar pienā vai ūdenī izmērcētu baltmaizi.

    Zivju masai pieliek sakultu olu, sāli, piparus, krējumu, izkausētu sviestu, atlikušo ūdeni vai pienu un labi izmaisa var to darīt ar rokām.

    Zivju masu uzmanīgi iepilda ādā, liek veidnē un cep cepeškrāsnī, aplaistot ar zivs buljonu (buljonu izvāra no zivs galvas un asakām).

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form