Foto: Shutterstock
Līdaka, kas pildīta ar zivs gaļu un baltmaizi garšos visai ģimenei un lieliski bagātinās jūsu svētku galdu.
80Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kglīdaka4 baltmaizes rikas1 ola50 gpiens1 TKsviests1 TKskābs krējums sāls malti pipari zivju buljons garšvielas

Sagatavošana

1

Līdaku notīra, izņem iekšas, nomazgā, uzmanīgi novelk ādu. No asakām atdalīto gaļu samaļ kopā ar pienā vai ūdenī izmērcētu baltmaizi.

2

Zivju masai pieliek sakultu olu, sāli, piparus, krējumu, izkausētu sviestu, atlikušo ūdeni vai pienu un labi izmaisa var to darīt ar rokām.

3

Zivju masu uzmanīgi iepilda ādā, liek veidnē un cep cepeškrāsnī, aplaistot ar zivs buljonu (buljonu izvāra no zivs galvas un asakām).

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!