Ceptā siera kūka
Foto: Shutterstock
3.2000 5
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g cepumi
cepumi
125 g
125 g kausētais siers
kausētais siers
Pildījums:
750 g
750 g krējumsiers
krējumsiers
0.5 glāze
0.5 glāze pūdercukurs
pūdercukurs
3
3 olas
olas
3 TK
3 TK rīvēta citrona miziņa
rīvēta citrona miziņa
0.25 tase
0.25 tase citronu sula
citronu sula
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Ceptā siera kūka - vienkārši un gardi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ietauko 20 cm diametra tortes formu.

    Sasmalcina cepumus līdz rīvmaizes konsistencei, sajauc ar sviestu. Ar plakandibena glāzes palīdzību cepumu maisījumu vienmērīgi izspiež pa formas dibenu un sāniem, liek ledusskapī uz 30 minūtēm, kamēr stingra.

    Pildījums: bļodā ar mikseri sajauc sieru un cukuru, pa vienai pievieno olas, pievieno miziņu un sulu, kuļ, kamēr krēmīgs.

    Tortes formu liek uz cepešplāts, ielej formā pildījumu. Vidēji siltā krāsnī (~ 150 grādi) cep aptuveni 50 minūtes vai kamēr stingra.

    Atdzesē krāsnī ar atvērtām durtiņām.

    Iesūtīja: Babs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form