Foto: Shutterstock
Ceptā siera kūka - vienkārši un gardi.
90Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
250 gcepumi125 gkausētais siers750 gkrējumsiers0.5 glāzepūdercukurs3 olas3 TKrīvēta citrona miziņa0.25 tasecitronu sula

Sagatavošana

1

Ietauko 20 cm diametra tortes formu.

2

Sasmalcina cepumus līdz rīvmaizes konsistencei, sajauc ar sviestu. Ar plakandibena glāzes palīdzību cepumu maisījumu vienmērīgi izspiež pa formas dibenu un sāniem, liek ledusskapī uz 30 minūtēm, kamēr stingra.

3

Pildījums: bļodā ar mikseri sajauc sieru un cukuru, pa vienai pievieno olas, pievieno miziņu un sulu, kuļ, kamēr krēmīgs.

4

Tortes formu liek uz cepešplāts, ielej formā pildījumu. Vidēji siltā krāsnī (~ 150 grādi) cep aptuveni 50 minūtes vai kamēr stingra.

5

Atdzesē krāsnī ar atvērtām durtiņām.

Iesūtīja: Babs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!