90Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gcepumi125 gkausētais siers750 gkrējumsiers0.5 glāzepūdercukurs3 olas3 TKrīvēta citrona miziņa0.25 tasecitronu sula
Sagatavošana
1
Ietauko 20 cm diametra tortes formu.
2
Sasmalcina cepumus līdz rīvmaizes konsistencei, sajauc ar sviestu. Ar plakandibena glāzes palīdzību cepumu maisījumu vienmērīgi izspiež pa formas dibenu un sāniem, liek ledusskapī uz 30 minūtēm, kamēr stingra.
3
Pildījums: bļodā ar mikseri sajauc sieru un cukuru, pa vienai pievieno olas, pievieno miziņu un sulu, kuļ, kamēr krēmīgs.
4
Tortes formu liek uz cepešplāts, ielej formā pildījumu. Vidēji siltā krāsnī (~ 150 grādi) cep aptuveni 50 minūtes vai kamēr stingra.
5
Atdzesē krāsnī ar atvērtām durtiņām.
Iesūtīja: Babs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit