Ceptais 'Skudru pūznis' ar riekstiem
Foto: Shutterstock
3.4000 5
Sarežģītība: vidēji
Loading...
Sastāvdaļas

Bērnu ballīšu iecienītais "Skudru pūznis" ar vārītu iebiezināto pienu un riekstiem.

Mīklai mīkstu margarīnu vai sviestu saputo ar cukuru, sodu un sāli. Pievieno miltus un visu kārtīgi samaisa. Mīklu ieliek uz kādu pusstundu ledusskapī, pēc tam samaļ caur gaļasmašīnu, uzliekot cepumu gatavošanai paredzēto uzgli un cenšoties izvilkt pēc iespējas garākas cepumu lentes.

Cepumu lentes apbrūnina līdz 190 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī, kad atdzisušas, sadrupina gabaliņos.

Krēms: vārītu iebiezināto pienu samaisa ar mīkstu sviestu, pievieno sakapātus riekstus. Visu samaisa kopā ar sadrupinātajiem cepumiem un kārto kā kaudzi, pārkaisot ar sarīvētu šokolādi un magonēm.

Iesūtīja: vicky

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form