Ceptas paipalas sojas mērces, ingvera un laima marinādē
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas

Šefpavārs Renārs Purmalis iesaka vienkāršu veidu, kā garšīgi pagatavot paipalas. Kad gaļa ir iemarinējusies, vari to grilēt, cept virs ugunskura liesmas vai cepeškrāsnī.

Paipalas iemarinē sojas mērcē, uzrīvē svaigu ingveru, izspiež laima sulu, pielej klāt eļļu un apmaisa. Atstāj uz 2-4 stundām iemarinēties. Šo darbību var izdarīt tieši pirms došanās pārgājienā, ieliekot tās ūdens drošā maisiņā (labāk divos) un tad somā.

Paipalas dur uz iesma un cep drošā augstumā no uguns – tā, lai karstums būtu liels, bet liesma neskartu paipalas.

Regulāri grozot, tās būs gatavas baudīšanai jau pēc 20-30 minūtēm.

Lai labi garšo!

Recepte tapusi sadarbībā ar Mežpils alus.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form