Ceptas paipalas sojas mērces, ingvera un laima marinādē
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 paipalas
paipalas
50 ml
50 ml sojas mērce
sojas mērce
20 g
20 g ingvers
ingvers
1
1 laims
laims
20 ml
20 ml eļļa
eļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šefpavārs Renārs Purmalis iesaka vienkāršu veidu, kā garšīgi pagatavot paipalas. Kad gaļa ir iemarinējusies, vari to grilēt, cept virs ugunskura liesmas vai cepeškrāsnī.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Paipalas iemarinē sojas mērcē, uzrīvē svaigu ingveru, izspiež laima sulu, pielej klāt eļļu un apmaisa. Atstāj uz 2-4 stundām iemarinēties. Šo darbību var izdarīt tieši pirms došanās pārgājienā, ieliekot tās ūdens drošā maisiņā (labāk divos) un tad somā.

    Paipalas dur uz iesma un cep drošā augstumā no uguns – tā, lai karstums būtu liels, bet liesma neskartu paipalas.

    Regulāri grozot, tās būs gatavas baudīšanai jau pēc 20-30 minūtēm.

    Lai labi garšo!

    Recepte tapusi sadarbībā ar Mežpils alus.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form