Cepti kartupeļi kraukšķīgā bekona 'mētelītī'
Foto: Shutterstock
4.5000 4
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īpaši gardi bekona šķēlēs ietīti kartupeļi, ko vari pasniegt gan kā neparastu piedevu, gan kā uzkodu – ar dažādām mērcēm.

Kartupeļus (pēc iespējas vienāda lieluma) nomizo, novāra sālsūdenī, nolej un atdzesē.

Katru kartupeli aptin ar bekona vai šķiņķa šķēli un nostiprina ar koka iesmiņu vai zobu bakstāmo.

Kartupeļus liek ietaukotā cepamā veidnē, pārkaisa rozmarīnu un liek cepeškrāsnī, ja ir tad zem grila, uz 5–7 minūtēm, līdz bekona šķēles ir zeltainas un kraukšķīgas.

Gatavo mērci, samaisot krējumu, majonēzi, sasmalcinātas dilles, pētersīļus, sāli un piparus.

Pasniedz ar mērci.

Iesūtīja: Kripatiņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form