Cepts lasis sinepju un brūnā cukura glazūrā
Foto: Scanpix
1.7500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
2 ĒK Brūnais cukurs
Brūnais cukurs
1,5 TK
1,5 TK Sāls
Sāls
1 TK
1 TK Melnie pipari
Melnie pipari
0,5 TK
0,5 TK Ķimenes
Ķimenes
0,25 TK
0,25 TK Sinepju pulveris
Sinepju pulveris
4
4 Laša filejas bez ādas
Laša filejas bez ādas
1 TK
1 TK Olīveļla
Olīveļla
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Lasis saldu garšvielu glazūrā ir visai neierasta, tomēr neizsakāmi garda kombinācija. Šai sakarā piedāvājam recepti, kuras pagatavošana neprasīs daudz laika, tomēr noteikti kļūs par vienu no iecienītākajām maltītēm jūsu virtuvē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sajauc cukuru, sāli, piparus, ķimenes un sinepju pulveri bļodā. Apvārti iegūtajā maisījumā laša filejas.

    Pannā uzkarsē olīveļļu un ieliec tajā cepties zivi. Cep lasi aptuveni četras minūtes no abām pusēm, līdz tas kļūst viegli zeltains.

    Var pasniegt, pievienojot dažādas piedevas un zaļumus. Maltīte teicami garšos, lasi apslakot ar svaiga laima sulu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form