Cepts lasis sinepju un brūnā cukura glazūrā
Foto: Scanpix
1.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lasis saldu garšvielu glazūrā ir visai neierasta, tomēr neizsakāmi garda kombinācija. Šai sakarā piedāvājam recepti, kuras pagatavošana neprasīs daudz laika, tomēr noteikti kļūs par vienu no iecienītākajām maltītēm jūsu virtuvē.

Sajauc cukuru, sāli, piparus, ķimenes un sinepju pulveri bļodā. Apvārti iegūtajā maisījumā laša filejas.

Pannā uzkarsē olīveļļu un ieliec tajā cepties zivi. Cep lasi aptuveni četras minūtes no abām pusēm, līdz tas kļūst viegli zeltains.

Var pasniegt, pievienojot dažādas piedevas un zaļumus. Maltīte teicami garšos, lasi apslakot ar svaiga laima sulu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form