Ceptu tomātu un paprikas biezzupa
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
Māksla gatavot mājās
Māksla gatavot mājās
1 kg
1 kg tomāti
tomāti
2 gab.
2 gab. nelielas paprikas
nelielas paprikas
1 gab.
1 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
pēc garšas
pēc garšas svaigi garšaugi – timiāns, rozmarīns u,c.
svaigi garšaugi – timiāns, rozmarīns u,c.
 
olīveļļa
olīveļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
pēc garšas
pēc garšas medus vai cukurs
medus vai cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Brīnišķīga ar savu vienkāršumu, šī zupa lieliski garšo gan auksta, gan silta. Ja vēlaties sātīgāku – apcepiet un pievienojiet šķiņķi vai garneles, vai mocarellas sieru.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tomātu virspusējo daļu krusteniski iegriež un noplaucē ar karstu ūdeni. Nomizo miziņas.

    Cepšanas traukā izkārto tomātus, uz pusēm pārgrieztu sīpolu un papriku sadalītu četrās daļās. Pārslaka ar eļļu.

    Trauku nosedz ar foliju un ievieto uz 40 minūtēm līdz 200 C grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī (vai – līdz dārzeņi kļūs mīksti).

    Arvien pieskata, lai dārzeņi nepiedegtu. Noņem foliju, pielej medu, uzber garšaugus, samaisa. Pievieno sāli, piparus.

    Sasmalcina. Ja jūtams skābenums, pievieno vēl cukuru vai medu. Samaisa.

    Ja plānots zupu baudīt aukstu, pēc atdzesēšanas obligāti vismaz uz stundu patur ledusskapī (vislabāk – uz nakti). Pasniedzot ēdienu, pārslaka ar olīveļļu.


    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form