Foto: Shutterstock
Gardam našķim - citronu cepumi ar bezē tornīšiem.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
6 gab.olas3 gab.olu baltumi2 glāzescukurs2 glāzesmilti1 gab.citrona rīvēta miziņa magones

Sagatavošana

1

Olas samaisa ar 1 glāzi cukura un sarīvētu citrona miziņu.

2

Pa porcijām iemaisa miltus un visu ļoti labi samaisa.

3

Mīklu izrullē ne biezāku par 1 cm un ar mazas glāzītes vai formiņu palīdzību izspiež cepumus.

4

Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru, ieziež ar taukvielām un uzliek cepumus.

5

Olu baltumus sakuļ stingrās putās, pa porcijām iekuļ cukuru un turpina kult, līdz putas paliek spīdīgas un cukurs izkusis.

6

Putas pilda konditorejas maisiņā vai ar tējkarotes palīdzību, uz katra cepuma, liek nelielu olu putu tornīti.

7

Cepumus liek aukstā cepeškrāsnī, cep 25-30 minūtes 100-110*C. Atdzesē, neizņemot no cepeškrāsns.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!