60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
6 gab.olas3 gab.olu baltumi2 glāzescukurs2 glāzesmilti1 gab.citrona rīvēta miziņa magones
Sagatavošana
1
Olas samaisa ar 1 glāzi cukura un sarīvētu citrona miziņu.
2
Pa porcijām iemaisa miltus un visu ļoti labi samaisa.
3
Mīklu izrullē ne biezāku par 1 cm un ar mazas glāzītes vai formiņu palīdzību izspiež cepumus.
4
Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru, ieziež ar taukvielām un uzliek cepumus.
5
Olu baltumus sakuļ stingrās putās, pa porcijām iekuļ cukuru un turpina kult, līdz putas paliek spīdīgas un cukurs izkusis.
6
Putas pilda konditorejas maisiņā vai ar tējkarotes palīdzību, uz katra cepuma, liek nelielu olu putu tornīti.
7
Cepumus liek aukstā cepeškrāsnī, cep 25-30 minūtes 100-110*C. Atdzesē, neizņemot no cepeškrāsns.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit