Citronu cepumi ar bezē tornīšiem
Foto: Shutterstock
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Gardam našķim - citronu cepumi ar bezē tornīšiem.

Olas samaisa ar 1 glāzi cukura un sarīvētu citrona miziņu.

Pa porcijām iemaisa miltus un visu ļoti labi samaisa.

Mīklu izrullē ne biezāku par 1 cm un ar mazas glāzītes vai formiņu palīdzību izspiež cepumus.

Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru, ieziež ar taukvielām un uzliek cepumus.

Olu baltumus sakuļ stingrās putās, pa porcijām iekuļ cukuru un turpina kult, līdz putas paliek spīdīgas un cukurs izkusis.

Putas pilda konditorejas maisiņā vai ar tējkarotes palīdzību, uz katra cepuma, liek nelielu olu putu tornīti.

Cepumus liek aukstā cepeškrāsnī, cep 25-30 minūtes 100-110*C. Atdzesē, neizņemot no cepeškrāsns.

Iesūtīja: Ieva

Comment Form