Cūkas fileja mīklā jeb 'Velingtons'
Foto: Shutterstock
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Cūkas fileja mīklā jeb "Velingtons" - īpaši gardai maltītei.

Gaļu sagriež gabalos, ~ 10 minūtes cep uz sakarsētas pannas. Uzkaisa sāli un piparus.

Sakapātu speķi un sēnes pannā sacep ar sīki sagrieztu sīpolu.

Izveltnē mīklu garenā plāksnē un vidū kārto atdzesētu speķi ar sēnēm un sīpoliem. Virsū liek fileju. Pārkaisa sakapātus pētersīļus. Fileju cieši apsedz ar mīklas malām. Pārsmērē olu.

Cep 20-25 minūtes 200*C temperatūrā.

Iesūtīja: Artūrs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form