60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gcūkgaļas fileja500 gkārtainā mīkla1 gab.sīpols1 saujasēnes100 gbekons melnie pipari sāls pētersīļi1 gab.ola
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež gabalos, ~ 10 minūtes cep uz sakarsētas pannas. Uzkaisa sāli un piparus.
2
Sakapātu speķi un sēnes pannā sacep ar sīki sagrieztu sīpolu.
3
Izveltnē mīklu garenā plāksnē un vidū kārto atdzesētu speķi ar sēnēm un sīpoliem. Virsū liek fileju. Pārkaisa sakapātus pētersīļus. Fileju cieši apsedz ar mīklas malām. Pārsmērē olu.
4
Cep 20-25 minūtes 200*C temperatūrā.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit