Dārza salāti ar redīsiem un kefīru aizdaram
Foto: DELFI
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 rozete dārza salāti
rozete dārza salāti
7 gab.
7 gab. redīsi
redīsi
1 gab.
1 gab. garais gurķis
garais gurķis
100–150 ml
100–150 ml kefīrs
kefīrs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Vasaras sākuma garša – sulīgi un koši zaļi dārza lapu salāti ar makaniem redīsiem un kefīriņu aizdaram. Ideāli pasniegšanai pie grilētiem gaļas ēdieniem, vārītiem jaunajiem kartupelīšiem vai vienkārši ikdienišķām maltītēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lapu salātus noskalo un smalki sagriež. Ieber bļodā.

    Redīsiem nogriež saknīti un lapiņas, sagriež smalkos stienīšos. Gurķi arī sagriež stienīšos. Ber klāt salātlapām.

    Visu pārlej ar kefīru, pārkaisa sāli un piparus. Apmaisa un ļauj ievilkties minūtes piecas.

    Ja ir vēlme, klāt var piegriezt arī sauju jauno dillīšu vai lociņu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.