Dārzeņu sulā sautētas kotletes ar ķimenēm
Foto: Privātais arhīvs
3.3333 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
1 kg
1 kg maltā gaļa
maltā gaļa
3-4
3-4 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 liels sīpols
liels sīpols
1 ĒK
1 ĒK ķimenes
ķimenes
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
2 glāzes
2 glāzes "Cido" dārzeņu sula
"Cido" dārzeņu sula
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ķimenes kotletēm piešķir ļoti patīkamu garšu, bet pikantā dārzeņu sula, iesūcoties kotletītēs, padara tās supersulīgas. Sautēšanas procesā dārzeņu sula bagātinās ar gaļas buljonu un rezultātā sanāk "divi vienā" - gan gardas kotletes, gan mērce, ko pārliet kartupeļiem. Recepti iesaka mūsu lasītāja Vita.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu liek bļodā, uz rupjās rīves pierīvē sīpolus, uz smalkās rīves ķiploku daiviņas. Pieliek sāli, piparus, ķimenes un visu samīca blīvā, viendabīgā masā.

    Pannā sakarsētā eļļā kotletes ātri "aprauj" - tikai tik daudz, lai tās ir apbrūnējušas no abām pusēm.

    Pārlej kotletes ar dārzeņu sulu, uzliek pannai vāku un sautē 20 minūtes.

    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezputru.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form