Drumstalu kūka
Foto: ČetrasSezonas.lv
3.5714 7
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Vari izmantot jebkuras sezonas augļus, ogas, svaigas vai saldētas. Pasniedz ar vaniļas mērci vai saldējumu. Pusi no miltiem vari aizstāt ar samaltiem riekstiem, auzu pārslām. Var pievienot tējkaroti malta ingvera.

Pagatavošana:

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  2. Sviestam pievieno miltus, cukuru un saberz ar rokām drumstalas.
  3. Ņem aptuveni 20 cm diametra cepamo pannu, pusi no drumstalām ieliec tajā un vienkārši izlīdzini tās, piespiežot pie pannas dibena. Liec cepeškrāsnī un cep 12 minūtes.
  4. Pa to laiku sagatavo ābolus, pievieno mellenes un sajauc ar 3 ēdamkarotēm cukura.
  5. Izklāj uz izceptās kūkas apakšiņas un pārber ar atlikušajām drumstalām, liec cepeškrāsnī un cep 30-40 minūtes, līdz kļūst zeltaini brūna. Ļauj atdzist.

Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv

Source

Četras Sezonas
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form