Dzērveņu mērce
Foto: Shutterstock
2.6667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Dzērveņu mērci pasniedz atdzesētu pie saldiem ēdieniem, kas pagatavoti no putraimu, miltu izstrādājumiem, olām.

Dzērvenes saspaida, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra. Tad šķidrumu izkāš, pievieno cukuru, aukstā ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti un uzvāra.

Tāpat gatavo jāņogu, aveņu u. c. ogu mērces.

Ogu mērces pasniedz atdzesētas pie saldiem ēdieniem, kas pagatavoti no putraimu, miltu izstrādājumiem, olām.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form