40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 ldzidrais gaļas buljons200 gpuķkāposti1 gab.burkāns2 gab.kartupeļi60 gsaldēti zaļie zirnīši pētersīļu zaļumi un sakne3 gab.melnie pipari sāls
Sagatavošana
1
Gatavu dārzeņu buljonu ielej nelielā, dziļā katlā un uzvāra.
2
Kad uzvārās pievienot nomizotus, sagrieztus kubiņos kartupeļus, ripiņās sagrieztus burkānus, pa mazām rozetēm sadalītus ziedkāpostus, sasmalcinātu pētersīļa sakni. 7 minūtes pirms zupas vārīšanās beigām pievienot zaļos zirnīšus, piparu graudiņus un sāli pēc garšas.
Pasniedzot pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit