Foto: Shutterstock
Dzidrā zupa ar ziedkāpostiem, zaļajiem zirnīšiem un pētersīļa sakni.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 ldzidrais gaļas buljons200 gpuķkāposti1 gab.burkāns2 gab.kartupeļi60 gsaldēti zaļie zirnīši pētersīļu zaļumi un sakne3 gab.melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Gatavu dārzeņu buljonu ielej nelielā, dziļā katlā un uzvāra.

2

Kad uzvārās pievienot nomizotus, sagrieztus kubiņos kartupeļus, ripiņās sagrieztus burkānus, pa mazām rozetēm sadalītus ziedkāpostus, sasmalcinātu pētersīļa sakni. 7 minūtes pirms zupas vārīšanās beigām pievienot zaļos zirnīšus, piparu graudiņus un sāli pēc garšas.

Pasniedzot pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!