
Loading...
Sastāvdaļas
1.5-2 l
1.5-2 l dzidrais gaļas buljons
dzidrais gaļas buljons200 g
200 g puķkāposti
puķkāposti1 gab.
1 gab. burkāns
burkāns1-2 gab.
1-2 gab. kartupeļi
kartupeļi60 g
60 g saldēti zaļie zirnīši
saldēti zaļie zirnīši pētersīļu zaļumi un sakne
pētersīļu zaļumi un sakne 3 gab.
3 gab. melnie pipari
melnie pipari sāls
sālsDzidrā zupa ar ziedkāpostiem, zaļajiem zirnīšiem un pētersīļa sakni.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gatavu dārzeņu buljonu ielej nelielā, dziļā katlā un uzvāra.
Kad uzvārās pievienot nomizotus, sagrieztus kubiņos kartupeļus, ripiņās sagrieztus burkānus, pa mazām rozetēm sadalītus ziedkāpostus, sasmalcinātu pētersīļa sakni. 7 minūtes pirms zupas vārīšanās beigām pievienot zaļos zirnīšus, piparu graudiņus un sāli pēc garšas.
Pasniedzot pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.