Etiķoti tomāti želejā ar baziliku
Foto: Shutterstock
4.0000 28
30 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Tomāti želejā – garda uzkoda ziemas krājumiem.

Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī.

Uzvāra marinādi un nedaudz atdzesē. Pievieno marinādei iepriekš uzbriedinātu, ūdens peldē izkausētu želatīnu un nedaudz uzsilda, bet nevāra!

Katras burciņas apakšā liek lauru lapu, baziliku, sinepju sēklas. Tad kārtām liek ripās sagrieztus tomātus un sīpolus. Pārlej visu ar marinādi.

Pasterizē 80–85 grādos apmēram 20 minūtes, bet nedrīkst vārīt, jo tad želatīns nerecēs. Aizvāko burkas. No rīta, kad burkas ir atdzisušas, ieliek ledusskapī, lai saželē. Un tad – prom uz pagrabu!

Iesūtīja: Pūķīte

Comment Form