Falšais zaķis bez vārītas olas
Foto: Shutterstock
3.0000 1
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Falšais zaķis bez olas vidū - garšīgs gan karstā veidā ar piedevām, gan atdzisis uz maizēm.

Tradicionālam falšajam zaķim gaļas masu taisu gluži tāpat kā kotletēm - uz ~ 800 g jauktas maltās gaļas kādas 2 olas, kādas 4 ĒK rīvmaizes + garšvielas un reizēm mazliet smalki rīvēta siera (noteikti daudz pētersīļu).

Samīcu vijīgu masu, izveidoju daiļu kukuli, ko lieku uz plāts un cepu ~ 180 grādu cepeškrāsnī, cep ~ 40 minūtes.

* olu vidū nestūķēju, jo man nepatīk olainie zaķi. Mani falšie zaķi, tā teikt, ir bez olām. (Bet ja gribas zaķi ar olām, tad maltās gaļas masai pa vidu iemāna vārītu nolobītu olu, lūk, visa gudrība).

Iesūtīja: Nora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form