Foto: Shutterstock
Falšais zaķis bez olas vidū - garšīgs gan karstā veidā ar piedevām, gan atdzisis uz maizēm.
50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
800 gjauktā maltā gaļa2 gab.olas4 ĒKrīvmaize garšvielas siers pētersīļi

Sagatavošana

1

Tradicionālam falšajam zaķim gaļas masu taisu gluži tāpat kā kotletēm - uz ~ 800 g jauktas maltās gaļas kādas 2 olas, kādas 4 ĒK rīvmaizes + garšvielas un reizēm mazliet smalki rīvēta siera (noteikti daudz pētersīļu).

2

Samīcu vijīgu masu, izveidoju daiļu kukuli, ko lieku uz plāts un cepu ~ 180 grādu cepeškrāsnī, cep ~ 40 minūtes.

* olu vidū nestūķēju, jo man nepatīk olainie zaķi. Mani falšie zaķi, tā teikt, ir bez olām. (Bet ja gribas zaķi ar olām, tad maltās gaļas masai pa vidu iemāna vārītu nolobītu olu, lūk, visa gudrība).

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!