50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
800 gjauktā maltā gaļa2 gab.olas4 ĒKrīvmaize garšvielas siers pētersīļi
Sagatavošana
1
Tradicionālam falšajam zaķim gaļas masu taisu gluži tāpat kā kotletēm - uz ~ 800 g jauktas maltās gaļas kādas 2 olas, kādas 4 ĒK rīvmaizes + garšvielas un reizēm mazliet smalki rīvēta siera (noteikti daudz pētersīļu).
2
Samīcu vijīgu masu, izveidoju daiļu kukuli, ko lieku uz plāts un cepu ~ 180 grādu cepeškrāsnī, cep ~ 40 minūtes.
* olu vidū nestūķēju, jo man nepatīk olainie zaķi. Mani falšie zaķi, tā teikt, ir bez olām. (Bet ja gribas zaķi ar olām, tad maltās gaļas masai pa vidu iemāna vārītu nolobītu olu, lūk, visa gudrība).
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit