Falšais zaķis bez vārītas olas
Foto: Shutterstock
3.0000 2
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g jauktā maltā gaļa
jauktā maltā gaļa
2 gab.
2 gab. olas
olas
4 ĒK
4 ĒK rīvmaize
rīvmaize
 
garšvielas
garšvielas
 
siers
siers
 
pētersīļi
pētersīļi
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Falšais zaķis bez olas vidū - garšīgs gan karstā veidā ar piedevām, gan atdzisis uz maizēm.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tradicionālam falšajam zaķim gaļas masu taisu gluži tāpat kā kotletēm - uz ~ 800 g jauktas maltās gaļas kādas 2 olas, kādas 4 ĒK rīvmaizes + garšvielas un reizēm mazliet smalki rīvēta siera (noteikti daudz pētersīļu).

    Samīcu vijīgu masu, izveidoju daiļu kukuli, ko lieku uz plāts un cepu ~ 180 grādu cepeškrāsnī, cep ~ 40 minūtes.

    * olu vidū nestūķēju, jo man nepatīk olainie zaķi. Mani falšie zaķi, tā teikt, ir bez olām. (Bet ja gribas zaķi ar olām, tad maltās gaļas masai pa vidu iemāna vārītu nolobītu olu, lūk, visa gudrība).

    Iesūtīja: Nora

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form