Figūrai draudzīgais aknu un ķirbju suflē
Foto: Частный архив
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg tītara vai vistu aknas
tītara vai vistu aknas
2
2 sīpoli
sīpoli
500 g
500 g ķirbis
ķirbis
200 g
200 g rikota
rikota
1
1 ola
ola
4 ĒK
4 ĒK rupja maluma kviešu vai auzu milti
rupja maluma kviešu vai auzu milti
pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari
1 sauja
1 sauja ķirbju sēklas
ķirbju sēklas
MĒRCEI
125 g
125 g bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
1
1 sālīts gurķis
sālīts gurķis
2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sula
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari
  • Ikdienas maltītei
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Subproduktu pamatēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • "Recepte nav sarežģīta, nav arī laikietilpīga, bet rezultātā iegūstam gardu un aromātisku ēdienu, ko var pasniegt gan siltu - ar jogura mērci, gan aukstu - liekot uz maizītēm ," skaidro receptes autore Tatjana savā "Instagram" kontā, kurā viņa dalās ar veselīgām un figūrai draudzīgām receptēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma


    Aknas noskalo, sagriež gabaliņos. Ķirbi nomizo, sagriež kubiņos. Sīpolu nomizo, sasmalcina.

    Aknas, sīpolus un pusi ķirbju liek blenderī un sasmalcina viendabīgā masā.

    Pievieno rikotu, olas, miltus, sāli un piparus.

    Iemaisa masā atlikušos ķirbju kubiņus.

    Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj cepamo veidni ar cepamo papīru.

    Lej veidnē sagatavoto masu, cep krāsnī 1 stundu. Pārkaisa ar sausā pannā apgrauzdētām ķirbju sēkliņām.

    Gatavo mērci. Jogurtam pievieno uz rupjās rīves sarīvētu vai sīki sasmalcinātu gurķi, caur spiedi izspiestas ķiploku daiviņas, sāli, piparus, citronu sulu un kapātus zaļumus pēc vēlmes. Es šoreiz izmantoju kinzu.

    Aknu suflē griež šķēlēs un pasniedz, pārlejot ar mērci.

    Figūrai draudzīgais aknu un ķirbju suflē
    Foto: Частный архив
    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form