Fiksā kefīra mīklas ābolkūka
Foto: Shutterstock
3.0833 48
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. olas
olas
1.5 glāze
1.5 glāze cukurs
cukurs
1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs
2 glāzes
2 glāzes milti
milti
 
vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
500 g
500 g āboli
āboli
2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sula
 
kanēlis
kanēlis
 
pūdercukurs pārkaisīšanai
pūdercukurs pārkaisīšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Ābolkūka steidzīgajiem – gardums pie tējas, kafijas vai piena glāzes.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas ar cukuru nedaudz sakuļ, tad pievieno kefīru un iemaisa.

    Atsevišķā traukā sajauc sausās sastāvdaļas – miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru. Bļodas saturu pievieno slapjajām sastāvdaļām un rūpīgi izmaisa viendabīgā mīklā.

    Ābolus sagriež šķēlēs un apslaka ar citronu sulu, lai āboli neapbrūnē.

    Mīklu lej ietaukotā veidnē, virsū saliek ābolu šķēlītes (ja vēlas, ābolus var likt vairāk), nedaudz iegremdējot tos mīklā.

    Cep 180 grādos apmēram 30–40 minūtes.

    Gatavo kūku pārkaisa ar pūdercukuru un kanēli.

    Iesūtīja: Armando

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form