Fiksā kefīra mīklas ābolkūka
Foto: Shutterstock
2.9459 37
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ābolkūka steidzīgajiem – gardums pie tējas, kafijas vai piena glāzes.

Olas ar cukuru nedaudz sakuļ, tad pievieno kefīru un iemaisa.

Atsevišķā traukā sajauc sausās sastāvdaļas – miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru. Bļodas saturu pievieno slapjajām sastāvdaļām un rūpīgi izmaisa viendabīgā mīklā.

Ābolus sagriež šķēlēs un apslaka ar citronu sulu, lai āboli neapbrūnē.

Mīklu lej ietaukotā veidnē, virsū saliek ābolu šķēlītes (ja vēlas, ābolus var likt vairāk), nedaudz iegremdējot tos mīklā.

Cep 180 grādos apmēram 30–40 minūtes.

Gatavo kūku pārkaisa ar pūdercukuru un kanēli.

Iesūtīja: Armando

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form