Foto recepte: Pannā cepti kartupeļu plāceņi ar zaļumiem
Foto: Veronika Ļevša
4.5000 2
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Šodien tapa mani pannā ceptie kartupeļu plācenīši ar zaļumiem - ļoti gardi un sātīgi. Vislabāk tie garšo ar skābu krējumu," tā recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Kartupeļus nomizo, novāra, nolej ūdeni, kartupeļus sastampā viendabīgā masā.

Kartupeļus liek bļodā, pievieno sāli, piparus, zaļumus, eļļu un pusi miltu.

Foto recepte: Pannā cepti kartupeļu plāceņi ar zaļumiem
Foto: Veronika Ļevša

Samīca viendabīgu mīklu.

Foto recepte: Pannā cepti kartupeļu plāceņi ar zaļumiem
Foto: Veronika Ļevša

Darba virsmu viegli pārkaisa ar miltiem, mīklu sadala vēlamā izmēra bumbiņās (ņemot vērā pannas lielumu un to, kāda izmēra plācenīšus plānots cept), liek uz darba virsmas.

Pārkaisa bumbiņas ar miltiem un katru no tām izrullē apļa formā, ja nepieciešams, uzberot vēl miltus.

Foto recepte: Pannā cepti kartupeļu plāceņi ar zaļumiem
Foto: Veronika Ļevša

Plāceņus cep pannā sakarsētā eļļā uz vidējas liesmas, apgriežot, lai tie apcepas zeltaini no abām pusēm.

Foto recepte: Pannā cepti kartupeļu plāceņi ar zaļumiem
Foto: Veronika Ļevša

Kartupeļu plāceņus pasniedz ar skābu krējumu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form