"Ļoti interesani salāti ar vistu, sieru, vīnogām un valriekstiem. Šādu salikumu iepriekš nebiju mēģinājusi, jo biju skeptiska, bet – palaidu garām garšīgus mirkļus," recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 vistas filejas4 vārītas olas100 gvalriekstu kodoli100 gsiers pēc garšaskarija pulveris salātlapas pēc garšasmajonēze pēc garšassāls un malti melnie pipari vīnogas dekoram

Sagatavošana

1

Vistas fileju novāra vai izcep (šajā rakstā atklājām septiņus paņēmienus, kā pagatavot vistas fileju salātiem, lai tā nezaudētu sulīgumu), atdzesē un sasmalcina.

2

Salātu lapas atdala un saliek uz šķīvja, liek virsū gaļas gabaliņus, pārkaisa ar karija pulveri, sāli un pipariem, tad pārber ar trešdaļu sasmalcināto riekstu, pārslaka ar majonēzi.

3

Liek kārtu rīvēta siera, pārkaisa ar pusi no atlikušajiem riekstiem, pārslaka ar majonēzi.

4

Pēdējā kārtā liek sarīvētas olas, sāli, majonēzi un atlikušos riekstus. Dekorē ar uz pusēm pārgrieztām vīnogām.

5

Pasniedz un bauda!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!