8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
600 ggailenes200 gsviests10 gzaļumi1 gab.lauru lapa rīvēts muskatrieksts sāls cukurs svaigi malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Gailenes notīra, noskalo, nospiež lieko šķidrumu un sīki sakapā vai samaļ gaļasmašīnā.
2
Katliņā izkausē sviestu un ieber sēnes. Kad tās atsulojušās (pēc 3-4 minūtēm), pieliek garšvielas. Sautē vēl 20 minūtes. Beigās pievieno sīki sagrieztus zaļumus un labi samaisa.
3
Sterilizētā burciņā ieliek lauru lapu un nekavējoties pilda karsto kaviāru. Uzliek vāciņu un liek 70*C karstā ūdenī. Pasterizē 100*C. Puslitra burciņai būs nepieciešama ~ 1 stunda.
4
Pēc tam burciņu izņem no ūdens un aizvalcē. Apgāž uz sausas, tīras drānas un 30 minūtes atstāj ar vāciņu uz leju.
Iesūtīja: Franky
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit