Gaisīgs vaniļas krēms ar ķīseli
Foto: DELFI
3.0667 15
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g saldais krējums (35%)
saldais krējums (35%)
60 g
60 g cukurs
cukurs
80 ml
80 ml piens
piens
2 gab.
2 gab. olas
olas
8 g
8 g želatīns
želatīns
1 gab.
1 gab. vaniļas pāksts
vaniļas pāksts
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ēdieni bērniem
  • Krēmi
  • Launags
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Nereti darba dienas vidū domas aizklīst līdz bērnudārza laikiem, kad sakārojas pasnaust diendusu un pēc saldā nomiedža panašķēties ar maigu vaniļas krēmu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas saputo ar cukuru un vaniļu. Kā meistarīgi pārgriezt vaniļas pāksti, lasi šajā rakstā.

    Nepārtraukti maisot, pievieno uzvārītu pienu.

    Trauku liek karsta ūdens peldē un karsē (70-80 grādos) līdz šķidrums sabiezē.

    Pievieno uzbriedinātu želatīnu, maisot to izšķīdina un masu atdzesē līdz 25-30 grādiem. Padomus, kā izvairīties no ierastajām kļūdām, izmantojot želatīnu, atradīsi šeit.

    Saputo krējumu, pievieno olu un piena maisījumu, pārlej traukā un atdzesē.

    Pasniedz ar ogu ķīseli vai ievārījuma ķīseli.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form