Gaisīgs vaniļas krēms ar ķīseli
Foto: DELFI
3.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Nereti darba dienas vidū domas aizklīst līdz bērnudārza laikiem, kad sakārojas pasnaust diendusu un pēc saldā nomiedža panašķēties ar maigu vaniļas krēmu.

Olas saputo ar cukuru un vaniļu. Kā meistarīgi pārgriezt vaniļas pāksti, lasi šajā rakstā.

Nepārtraukti maisot, pievieno uzvārītu pienu.

Trauku liek karsta ūdens peldē un karsē (70-80 grādos) līdz šķidrums sabiezē.

Pievieno uzbriedinātu želatīnu, maisot to izšķīdina un masu atdzesē līdz 25-30 grādiem. Padomus, kā izvairīties no ierastajām kļūdām, izmantojot želatīnu, atradīsi šeit.

Saputo krējumu, pievieno olu un piena maisījumu, pārlej traukā un atdzesē.

Pasniedz ar ogu ķīseli vai ievārījuma ķīseli.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form