
Interesanta un kreptīga laša zupa, kuru "Zupu konkursam" iesūtījusi Tasty.lv lasītāja Elita Dudele. Zupu biezāku padarīs ne vien tajā esošie kartupeļi, bet arī druska rīsu, bet izteiksmīgāku garšu piešķirs klasiskā lauru lapa.
Katliņā ielej ūdeni, pieber sāli (pēc garšas) un liek lasi.
Noņem putas un pavāra 10 minūtes.
Kad lasis izvārījies attīra to no asakām.
Kartupeļus, burkānu un lasi sagriež.
Kartupeļus, burkānu, lasi, rīsus, buljona kubiciņu, lauru lapas un piparus liek tajā pašā katliņā ar ūdeni, kurā vārījās lasis.
Vāra 20 minūtes, beigās pieliek dilles (pēc izvēles).
Pasniedzot ēd ar krējumu. Lai labi garšo!