Laša zupa ar dārzeņiem un garšaugiem
Foto: Privātais arhīvs
2.0000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
lasis
lasis
3
3 kartupeļi
kartupeļi
1
1 burkāns
burkāns
1 ĒK
1 ĒK rīsi
rīsi
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
 
lauru lapas
lauru lapas
 
dilles
dilles
 
pētersīļi (pēc izvēles)
pētersīļi (pēc izvēles)
 
vistas buljona kubiņš
vistas buljona kubiņš
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Interesanta un kreptīga laša zupa, kuru "Zupu konkursam" iesūtījusi Tasty.lv lasītāja Elita Dudele. Zupu biezāku padarīs ne vien tajā esošie kartupeļi, bet arī druska rīsu, bet izteiksmīgāku garšu piešķirs klasiskā lauru lapa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā ielej ūdeni, pieber sāli (pēc garšas) un liek lasi.

    Noņem putas un pavāra 10 minūtes.

    Kad lasis izvārījies attīra to no asakām.

    Kartupeļus, burkānu un lasi sagriež.

    Kartupeļus, burkānu, lasi, rīsus, buljona kubiciņu, lauru lapas un piparus liek tajā pašā katliņā ar ūdeni, kurā vārījās lasis.

    Vāra 20 minūtes, beigās pieliek dilles (pēc izvēles).

    Pasniedzot ēd ar krējumu. Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form