Gardā medus kūka ar krēmsiera un biezpiena krēmu
Foto: Privātais arhīvs
3.2000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Biskvītiem
3 gab.
3 gab. olas
olas
150 g
150 g kefīrs
kefīrs
150 g
150 g medus
medus
150 g
150 g kukurūzas milti
kukurūzas milti
7 g
7 g dzeramā soda
dzeramā soda
Krēmam
300 g
300 g biezpiens (kulinārijas biezpiens)
biezpiens (kulinārijas biezpiens)
200 g
200 g krēmsiers
krēmsiers
50 g
50 g medus
medus
Dekorācijām
 
mellenes
mellenes
 
piparmētras
piparmētras
 
granātāboli
granātāboli
 
nektarīni
nektarīni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Sulīga, mīksta medus kūka ar bagātīgu pildījumu ir izcils deserts kā svētkos, tā arī ikdienā. Ierasts, ka medus kūkas krēmu gatavo ar skābo krējumu, bet šajā receptē būs krēmsiera un biezpiena duets, kas liks garšas kārpiņām "uzsprāgt." Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Ēdiens un vēl" autore un veselīga dzīvesveida piekritēja Anna Dimpere.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    "Medus kūka ir viena no manām mīļākajām kūkām, jo tā ir pasakaini garda un ar patīkamu saldumu, ko dod medus! Šoreiz tāda vienkārša recepte, bet neparko sliktāka," tā Anna.

    Uzsildi cepeškrāsni līdz 190 grādiem.

    Pagatavo biskvītus. No sākuma samaisi visas slapjās sastāvdaļas un tad pievieno sausās. Es katru biskvītu cepu atsevišķi.

    1/3 mīklas lej kūkas veidnē un cep 10-12 minūtes. Šo procesu atkārto ar visu mīklu, līdz sanākuši 3 biskvīti.

    Biskvītus atdzesē!

    Pagatavo krēmu. Visas sastāvdaļas liec bļodā un kārtīgi samaisi.

    Liec pirmo biskvītu, apsmērē to ar krēmu. Šo procesu atkārto ar katru biskvītu.

    Kūku pirms pasniegšanas jāpatur ledusskapī vismaz 4h.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form